Heerlijck Thuis ❤️ Bunzlau Castle

  • Geplaatst op
  • Door Christine
  • 0
Heerlijck Thuis ❤️ Bunzlau Castle

Heerlijck Thuis ❤️ .....
om het 10-jarige bestaan van Heerlijck Thuis te vieren vertelt Christine elke week iets over haar favoriete merken uit de winkel en legt ze uit waarom haar hart daarvan sneller gaat kloppen. Deze week: Bunzlau Castle!

 

Heerlijck Thuis ❤️ Bunzlau Castle

Bunzlau Castle is ons nieuwste grote serviesmerk, dat qua stijl goed bij het assortiment van Heerlijck Thuis past. Ze hebben een enorme collectie, met daarin een grote verscheidenheid in designs en modellen. Bij ons is dit merk nu sinds een jaar verkrijgbaar en we merken dat het erg in trek is. Daarom zijn we druk bezig de collectie verder uit te breiden.

Het servies van Bunzlau Castle wordt allemaal met de hand gemaakt en gesponsd. De mensen die het servies sponsen zijn ook daadwerkelijk kunstenaars. Daarna wordt het servies op hoge temperatuur gebakken. Het is oersterk en kan gewoon in de vaatwasser, magnetron en oven. Wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt - naast de hoge kwaliteit van de producten en de prachtige collectie - is de visie van Bunzlau Castle. Met hun goede en eerlijke producten willen ze mensen helpen een warm en sfeervol huis te creëren. Ze geloven dat mensen het gelukkigst zijn wanneer ze zich helemaal thuis voelen. Dit vind ik perfect passen bij het heerlijck thuis gevoel dat wij onze klanten altijd proberen mee te geven. Daarom is dit servies voor mij zo’n mooie toevoeging in de winkel!

Met een grote collectie als die van Bunzlau Castle is het altijd lastig om te kiezen welke artikelen je in de winkel neerzet. Bunzlau heeft naast servies namelijk ook nog melamine, home deco, blikken, textiel en stationary met hun leuke printjes. Ons assortiment wordt deze weken uitgebreidt met bestek en glaswerk. En er komt ook een prachtige kerstcollectie aan!

Kiezen uit zo’n ruim assortiment is geen gemakkelijke klus, maar gelukkig werken we goed samen met de Nederlandse importeur van Bunzlau. Die werkt al 30 jaar samen met dezelfde producent, wat ook voor kwaliteit en continuïteit zorgt. Zulke duurzame samenwerkingen vind ik zelf ook heel belangrijk. Het is ook prettig dat Bunzlau Castle met een overzichtelijk vooraadsysteem werkt. Alles uit de actuele collectie kan altijd bijbesteld worden. Dus als ik zelf iets niet op voorraad heb, hoef ik niemand teleur te stellen.

De nieuwe collectie van Bunzlau Castle is net binnen en ik ben zelf erg enthousiast over twee nieuwe designs: de Dolce en de Seastar. Dat is puur persoonlijke smaak, want er zijn zes mooie nieuwe designs bijgekomen. En er zijn nieuwe modellen bij, waaronder een leuke wijnkoeler, theeglazen, en een mooie strakke theepot. Daarnaast hebben we nu ook leuke kleine cadeautjes van Bunzlau Castle. Zowel klein in formaat als in prijs, en ik vind het heel fijn dat we een passend cadeau voor iedereen - en voor elke portemonnee - kunnen aanbieden.

Je merkt al dat wij helemaal weg zijn van Bunzlau Castle. Kom langs in de winkel of kijk verder op de webshop om dit mooie merk zelf te bekijken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.