en dan ....

  • Geplaatst op
  • Door Christine
  • 0

Heerlijck Thuis ❤️ You

Heerlijck Thuis bestaat deze a.s. week alweer tien jaar en van in de winkel staan, mensen helpen een passend cadeau uit te zoeken of zichzelf te verwennen met iets moois, en ze met een heerlijck gevoel zien vertrekken geniet ik nog steeds met volle teugen, net als toen ik in 2010 begon. Natuurlijk is de winkel ook flink gegroeid in die tijd. We zijn -al twee keer- verhuisd naar een groter pand, hebben meer fantastische merken erbij gekregen en een uitgebreide webshop opgezet.

De afgelopen tien jaar zijn voorbij gevlogen en dat was nooit gelukt zonder jullie! Van de klanten die voordat ik de winkel had al kerstpakketten bij mij kochten en tien jaar lang de winkel mee hebben doen groeien, tot de mensen die ons pas sinds kort hebben ontdekt. Om iedereen te bedanken voor het enthousiasme en vertrouwen deze afgelopen tien jaar hebben we in de komende weken allerlei verrassingen in petto. Ik ga nog niets verklappen, maar houd ons goed in de gaten op socials!

Hier op de website zullen we ook iedere week iets posten, dus neem volgende week vooral weer een kijkje. We hopen je snel weer te zien, hier of in de winkel!

Christine

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.