Heerlijck Thuis ❤️ Räder design

  • Geplaatst op
  • 0
Heerlijck Thuis ❤️ Räder design

Deze week vertelt Christine meer over een merk dat al uit de begintijd van Heerlijck Thuis stamt: het Deense Räder.

'In Nederland wordt Räder in de markt gezet door agentschap 2-Gether, dat wordt gerund door Angelique en Karien. Met deze twee dames werk ik inmiddels al 9 jaar samen. Räder is het tweede merk dat ik via hen inkocht (het eerste was een serviesmerk wat helaas niet meer in de markt is). Het mooie van de samenwerking met Karien en Angelique is dat deze twee dames heel veel ervaring hebben in de retail. Ze hebben een neus voor mooie merken, die ook gecombineerd voor een sterk assortiment in de winkel zorgen. Op dit moment heb ik vijf merken van 2-Gether in mijn assortiment en in november breiden we dit verder uit met weer een prachtig Deens merk in papieren decoraties. We verwachten hiervan een kleine, maar bijzondere collectie voor komende kerst te mogen presenteren.

Van Räder design verkopen we woondecoraties van wit, veelal ongeglazuurd, porselein. Vooral de waxinelichthouders in de vorm van lichthuisjes zijn heel bekend en elk seizoen - dus ook deze winter - wordt de collectie weer uitgebreid. Daarnaast staat Räder bekend om engelen: geluksengeltjes Angels to go of Angels to stay, maar ook de Heavenly Sisters - zes kleurrijke engeltjes, met elk een eigen naam en een mooie boodschap. Räder ontwerpt al haar producten in eigen huis en bijna alle artikelen worden in een degelijke en mooie cadeauverpakking geleverd. Räder verkopen we het hele jaar rond, maar met de kerstcollectie pakken we altijd nog extra uit! Ook dit jaar hebben we weer de mooiste lichtjes, huisjes, engelen en nog veel meer.

Een merk wat heel mooi is in combinatie met het witte porselein van Räder is het Deense merk Sirius. Alles, maar dan ook echt alles, op het gebied van decoratief licht heeft Sirius in huis. 'Lichtjes' maken de donkere dagen sfeervol en laten in de zomer warme avonden buiten nog langer duren. Alle verlichting is op basis van ledverlichting, dus  ook nog eens goed voor het milieu. Sirius is qua stijl en gevoel perfect te combineren met de collectie van Räder. En ook ons nieuwe merk in papieren decoraties sluit daar naadloos bij aan!”

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.