Heerlijck Thuis ❤️ Emma Bridgewater

  • Geplaatst op
  • Door Christine
  • 1
Heerlijck Thuis ❤️ Emma Bridgewater

Vandaag aandacht voor een merk waar Christine een grote passie voor heeft: Emma Bridgewater.

Met het merk Emma Bridgewater heb ik een langdurige en liefdevolle relatie. Het was de start van mijn passie voor servies en ik verkoop het merk nu al bijna dertig jaar. De afgelopen tien jaar in de winkel bij Heerlijck Thuis, maar ook daarvoor al vanuit onze familiegroothandel, waar ik delicatessen en bakkerijgrondstoffen aan de horeca leverde, maar ook kerstpakketten en relatiegeschenken verkocht. Dat waren geen standaardpakketten en Emma Bridgewater paste daar perfect bij. Later heb ik ook nog wel een ‘huisboetiek’ gehad, waar ik twee keer per jaar collecties presenteerde. Emma Bridgewater loopt als een soort rode draad door mijn leven.

In mijn relatiegeschenkenperiode vroegen klanten vaak waarom ik geen echte winkel met cadeauartikelen begon. In 2010 was het moment daar en nu - tien jaar later - vier ik het jubileum van Heerlijck Thuis. Uiteraard mét Emma Bridgewater. Inmiddels ben ik een van de grotere Emma Bridgewater dealers in Nederland, in zuid Nederland zelfs een van de weinigen.

Bij Heerlijck Thuis hebben we een groot Emma Bridgewater assortiment. We hebben niet alleen servies in de collectie, maar ook textiel, servetten, blikken en melamine. Eigenlijk voer ik de hele range zoals die in Nederland beschikbaar is. Als ik weet dat items uit de collectie gaan, zorg ik voor wat extra voorraad. Op deze manier heb ik vaak nog wat langer mooie items in het assortiment en kun je bij mij terecht voor dat éne stuk waar je nog naar op zoek bent. Zo maak ik mijn klanten steeds weer blij!

Zelf vind ik Emma Bridgewater een geweldig merk en ben ik een groot fan vanaf het moment dat ik besmet raakte met het Emma Bridgewater virus, begin jaren ’90. Ik heb thuis ook een behoorlijke collectie bij elkaar gespaard om de tafel mee te dekken of het huis gezellig te maken. Ook koester ik bijzonder goede herinneringen aan de mooie dingen die ik door de jaren heen met Pine-apple - de Emma Bridgewater importeur in Nederland - heb meegemaakt. Zo bezochten we de Emma Bridgewater fabriek in Stoke on Trent en heb ik Emma Bridgewater zelf mogen ontmoeten tijdens hun events.

Tot zover mijn Emma Bridgewater verhaal! Voel je welkom om de uitgebreide Emma Bridgewater collectie bij Heerlijck Thuis te komen bewonderen, in de winkel of online. En wil je meer horen over mijn passie voor het merk, mijn privé collectie, of zoek je zelf nog naar een specifiek stuk, vraag het mij gerust. Altijd gezellig om er samen over te kletsen of op zoek te gaan! 

Reacties

  1. Christine Küppers Christine Küppers

    Beste Jenny, ja dat klopt, helaas!
    Emma Bridgewater company heeft besloten om, na 30 jaar samenwerking, het contract met de Nederlandse importeur op te zeggen. Er zit sinds een tijd een nieuw management bij het bedrijf, deze hebben andere ideeën en willen -o.a.- de Nederlandse markt zelf gaan 'doen'.

    Hartelijke groeten, Christine


  2. Jenny Jenny

    Is het echt waar dat Emma Bridgewater niet meer geimporteerd wordt in Nederland? Dat zou ik erg jammer vinden.
    Mvg, Jenny

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.